Δείτε παρακάτω τη συγκινητική ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΛΕΚ προς τον Βίκτωρα Γιαννούλη, τον εθελοντή με την άσπρα φόρμα που συμμετείχε και χθες στην απολύμανση της πόλης της Πρέβεζας.

Η ανακοίνωση: 

” Με αφορμή την σημερινή απολύμανση στην πόλη της Πρέβεζας, που συμμετείχε η ΛΕΚ, θα ήθελα να αναφερθώ, ιδιαίτερα σε ένα μέλος της. Στον άνθρωπο με την άσπρη φόρμα. Στον “Εθελοντή¨ με όλη την σημασία της λέξης. Πάντα στην πρώτη γραμμή , χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς ενδοιασμούς, πάντα πρόθυμος να εκτελέσει οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από τον επικεφαλής. Εντάχθηκε στην ΛΕΚ , ως ο μικρότερος , αναγκάζοντας το Διοικητικό Συμβούλιο να δημιουργήσει ακαδημία και μετά από πέντε χρόνια να διαθέτει εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις σε πολλά αντικείμενα διάσωσης. Μετείχε σε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις της Διασωστικής Ομάδας της ΛΕΚ , ακούραστος εργάτης της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας για προσφορά .. Σήμερα στήριξε το δύσκολο έργο της απολύμανσης της Πρέβεζας. ….. Victoras Giannoulis εκφράζοντας τον θαυμασμό μας προς το πρόσωπο σου Σε ευχαριστούμε Θερμά..”

Βασίλειος Ράπτης
Πρόεδρος ΛΕΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.