Βαγγέλης Συγκούνας: ‘’ Θέτω εκ νέου τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της Πρέβεζας με γνώμονα το κοινωνικό και πολιτικό ΗΘΟΣ, την ισονομία και την τιμιότητα’’

0

Ο Ιατρός Ογκολόγος Ακτινοθεραπευτής κ. Ευάγγελος Συγκούνας ήταν η μεγάλη έκπληξη στην χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κ. Χρήστου Μπαίλη.

Ο κ. Συγκούνας τ. Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αν και με δημόσια επιστολή του τον Φεβρουάριο του 2019 είχε δηλώσει την αποχώρησή του από τα κοινά, μετά από πίεση των πολιτών που πιστεύουν στο πρόσωπό του και διαβλέποντας ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα προκύψει από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από νέα, ικανά και με διάθεση για προσφορά άτομα, πήρε την απόφαση να συνταχθεί εκ νέου με την παράταξη «Δημοτική Συνεργασία» του νυν Δημάρχου και εκ νέου Υποψηφίου κ. Χρήστου Μπαίλη.

Ο κ. Συγκούνας θέτει λοιπόν εκ νέου τον εαυτό του Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης  Μαΐου, με γνώμονα πάντα την Αξιοπρέπεια το κοινωνικό και πολιτικό ΗΘΟΣ, την ισονομία και την τιμιότητα. Άλλωστε η αγάπη του για την πόλη και το πάθος του για την βελτίωση της καθημερινότητας είναι  αξίες αδιαπραγμάτευτες για τον ίδιο και σίγουρα αξίζει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί και πρόσφερε και έχει την διάθεση να προσφέρει πολλά ακόμη.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Συγκούνα :

Μετά από μια «ιδιαίτερη» πρώτη δημοτική θητεία, με πολλά συμπεράσματα αλλά και σημαντικές βάσεις για το παρών και το μέλλον, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και την αγάπη στην Πρέβεζα, και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο, χτίστηκε ένα έργο με όραμα και ορίζοντα από το σύνολο της παρούσης Δημοτικής Αρχής. Κόντρα στην απόφαση που πήρα προ 2 μηνών περίπου, και αναθεωρώντας και σταθμίζοντας, διαβλέποντας ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα προκύψει από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από νέα, ικανά και με διάθεση για προσφορά άτομα (από όλες τις δημοτικές παρατάξεις) σε συνδυασμό με την πείρα και την καθοδήγηση ικανών ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά ετούτη την πόλη, πήρα την απόφαση να συνταχθώ με τον νυν Δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη, και να θέσω εκ νέου τον εαυτό μου στην κρίση του καθενός που είτε έπεισα όλο αυτό το διάστημα είτε όχι , με γνώμονα πάντα την Αξιοπρέπεια το κοινωνικό και πολιτικό ΗΘΟΣ, την ισονομία και την τιμιότητα. Αρχές απαράβατες για εμένα οι οποίες στέκουν μπροστά και επάνω από κάθε αξίωμα και καρέκλα. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών και ας επικρατήσει η ΑΓΑΠΗ για την πόλη αυτή, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, το πάθος για την βελτίωση της καθημερινότητας μας και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.