Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Κώστας Τζίμας προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση των Υποψήφιων Τακτικών Συμβούλων της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ενώ έκανε και κάλεσμα στον νυν πρόεδρο Θωμά Κάρτσακλα να ανοίξει τα γραφεία της ΕΠΣ Π-Λ, που όπως είπε είναι κλειστά επί σειρά μηνών.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τζίμας ανέφερε τα εξής: «Σας ευχαριστώ στο κάλεσμα μου και είστε εδώ ανάμεσα μας για να καλύψετε την ανακοίνωση των Υποψήφιων Τακτικών Συμβούλων της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, οι οποίοι με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν για να δώσουμε έναν τίμιο και καλό αγώνα στις Αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπως αυτές ανακοινώθηκαν για τις 27 Ιουνίου 2021, δηλαδή σε ένα μήνα. Για πρώτη φορά σε Αρχαιρεσίες της ΕΠΣ γίνονται με αυτόν τον τρόπο με διαφάνεια και εξωστρέφεια θέλοντας να δείξουμε το νέο ύφος και το νέο ήθος που από την επόμενη ημέρα θα εφαρμόσουμε.

Όλοι οι Υποψήφιοι  που είναι μαζί μου είναι άνθρωποι της σκληρής δουλειάς και του μόχθου, είναι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους νέους ανθρώπους και κανένας από αυτούς δεν ζει από το Ποδόσφαιρο ούτε βλέπει την ενασχόληση του με αυτό με σκοπό τον πλουτισμό του ή τον βιοπορισμό του. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα μας το όποιο θα έχει επίκεντρο την διαφάνεια,  το ευ αγωνίζεσθαι  και την πολιτική των ίσων αποστάσεων».

Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνος Τζίμας προχώρησε στην ανακοίνωση των Υποψηφίων (Δείτε Εδώ τα ονόματα των Υποψηφίων), ενώ κατά την ανακοίνωση υπήρξαν δέκα ονόματα αλλά με τον κ. Τζίμα να τονίζει ότι στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το εντέκατο όνομα όπου θα είναι από την περιοχή της Φιλιππιάδας αλλά και αρχηγικό στέλεχος της Δημοτικής Αρχής και αυτό γίνεται από την μεριά του κ. Τζίμα για λόγους τακτικής .

Ο κ. Τζίμας συνέχισε ως εξής: «Ως πρόεδρος και εκλεγμένος σύμβουλος να καλέσω τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, τον κ. Θωμά Κάρτσακλα να ανοίξει αμέσως τα γραφεία. Τα έχει κλειστά επί σειρά μηνών, δεν μπορεί να ανακοινώνει Εκλογές, Οικονομικό υπολογισμό, Διοικητικό απολογισμό και τα γραφεία της Ένωσης να  είναι κλειστά. Ήδη το μεγαλύτερο εκτελεστικό όργανο που έχει η Ένωση μας η Γενική Συνέλευση γίνεται με κλειστά γραφεία. Θα σε παρακαλέσω Πρόεδρε από αύριο κιόλας να ανοίξεις  τα γραφεία. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους Υποψηφίους Τακτικούς Συμβούλους που με πίστεψαν και με έφεραν μέχρι αυτή τη στιγμή και θα ήταν παράλειψη μου αν δεν ευχαριστήσω εσάς που χάρη σε εσάς  αυτές οι αθλητικές στιγμές που ζούμε τώρα περνάνε στην ιστορία».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτηση του κ. Τζίμα:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.