Στο γήπεδο του Ηρακλή Αγίου Γεωργίου συναντήθηκαν σήμερα Ηρακλής Αγίου Γεωργίου και Α.Ε Ζαλόγγου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με τελικό σκορ 1-2.

Η Α.Ε άνοιξε το σκορ με τον Πλέουρα να βρίσκει δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το ματς με τον Κατσάνο σε 1-1, αλλά ο Παπαμάνος Δ. νίκησε τον Κώτση για το 1-2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, αποβλήθηκε με κόκκινη ο Παπαμάνος Δ. στο 64’ αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Το Ζάλογγο απείλησε στο 75’ με τετ α τετ του Παπαμάνου Γ., ενώ στο 80’ ο Μαλίζογλου σημάδεψε το δοκάρι, χωρίς κάτι να αλλάζει στο ματς, για το τελικό 1-2.

Διαιτητής: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

Βοηθοί: ΠΑΠΠΑΣ Δ. –ΖΗΚΑΣ Ν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΚΩΤΣΗΣ Α., ΖΑΒΑΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΡΕΜΠΗΣ, ΚΩΤΣΗΣ Ε., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΡΙΖΟΣ Ε., ΚΟΛΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ.

Α.Ε ΖΑΛΟΓΓΟΥ(Κετίκογλου): ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ Σ., ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΝΤΟΥΡΜΙΔΗΣ, ΚΑΓΙΟ, ΚΑΡΤΕΖΙΝΗΣ, ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ Π., ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΑΛΜΑΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Δ., ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Γ., ΠΛΕΟΥΡΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.