Η «Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» παρουσίασε σήμερα στις 19:30 μ.μ στην αίθουσα Αθανασιάδη τη διακήρυξή της και τους 25 πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

 

Ο Μάριος Κατσιώτης, που θα αποτελεί έναν εκ των υποψηφίων, άνοιξε την παρουσίαση και  τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανένταχτους της κοινωνικής αριστεράς, από μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής και αντικαπιταλιστικής αριστεράς, που είναι βαθιά εξαρτημένα από τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας του Δήμου Πρέβεζας και ανεξάρτητα από τα κυρίαρχα επιχειρηματικά συμφέροντα που ψάχνουν για δημοτική αρχή του χεριού τους.

 

 

Η «Ανυπότακτη Κίνηση» με σήμα ένα κατακόκκινο Ιππόκαμπο τυλιγμένο από μια πένα, δημιουργήθηκε μετά από συνελεύσεις στις οποίες μετείχαν μέλη της «Αριστερής Παρέμβασης»  που είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές και συναγωνιστές που είχαν κατέβει σε άλλα ψηφοδέλτια και φυσικά με νέους συναγωνιστές που κατεβαίνουν για πρώτη φορά, με εκλογικό στόχο την είσοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Το λόγο πήραν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καββαδάς Διονύσης, Σιούτης Σπύρος και Κωστόγιαννης Ταξιάρχης, που κατέθεσαν τις θέσεις τους.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 25 πρώτοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

 1. Βασιλείου Δημήτρης
 2. Γερογιάννη Αντιγόνη
 3. Γεωργούλης Μιχάλης
 4. Γκούμας Κων/νος
 5. Καββαδάς Διονύσης
 6. Κατσιώτης Μάριος
 7. Κατωγιάννης Βασίλης
 8. Κωστόγιαννης Ταξιάρχης
 9. Λελόβας Τηλέμαχος
 10. Μακάνσι Δημήτρης
 11. Νάνου Άννα
 12. Παμπουκίδου Ναταλία
 13. Πανούσης Τηλέμαχος
 14. Παρδάλη Ρόζα
 15. Ράπτης Σταύρος
 16. Σάμπος Γιάννης
 17. Σιούτης Σπύρος
 18. Σοπικιώτης Γιάννης
 19. Σουβλής Περικλής
 20. Σωτηριάδης Δημήτρης
 21. Τέφα Ελένη
 22. Τζόκας Στέφανος
 23. Τσόλκα Ελένη
 24. Χήκας Αποστόλης
 25. Χρυσικού Γιαννούλα

Τα υπόλοιπα μέλη του ψηφοδελτίου θα παρουσιασθούν στις 23 Απρίλη μαζί με τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.