ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΟ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ

Ο Δήμος Πρέβεζας κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου κου Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποίησε συμφωνία με την εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., – η οποία διαχειρίζεται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Σταθερής Τροχιάς, METRO, TRAM, Ηλεκτρικό – για την τουριστική προβολή του Δήμου Πρέβεζας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., με έκθεση φωτογραφίας στον κεντρικό Σταθμό του Μετρό της Πλατείας Συντάγματος και τη συνεχή προβολή βίντεο στις οθόνες που βρίσκονται στους σταθμούς και τους συρμούς των τριών μέσων.

Στο σχετικό αίτημα του Δημάρχου Πρέβεζας ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα τόσο ο Πρόεδρος κος Χαράλαμπος Δαμάσκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Νικόλαος Χαιρέτας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. , όσο και η Διευθύντρια Εμπορικής Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. κα Αικατερίνη Δεμερούτη και ο Τομεάρχης Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. κος Φώτης Γιαννακόπουλος, εκφράζοντας την απόλυτη συναντίληψή τους, ως προς το αίτημα του Δήμου για την ενίσχυση και τη στήριξη του εσωτερικού τουρισμού ο οποίος και αποτελεί ένας από τους κεντρικούς άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής.

Η έκθεση φωτογραφίας για την τουριστική προβολή της Πρέβεζας, η οποία και στήθηκε παρουσία του Ειδικού Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Δημάρχου Πρέβεζας, κ. Δημητρίου Γερογιάννη σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. κο Ελευθέριο Κοντουλάκο, λειτουργεί από σήμερα έως και το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου, στην πολυσύχναστη κεντρική είσοδο της στάσης του μετρό στο Σύνταγμα. Η έκθεση παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφιών με αξιοθέατα του Δήμου Πρέβεζας, καθώς και τις διεθνείς διακρίσεις που έλαβε ο Δήμος Πρέβεζας από τη EUROPEAN BEST DESTINATION, ως η πρώτη ασφαλέστερη παραλία και η πέμπτη ασφαλέστερη περιοχή αναφορικά με τον Covid-19.

Η Πρέβεζα από σήμερα παρουσιάζεται στην Αθήνα και θα αποτελέσει την επόμενη στάση στην προτίμηση για διακοπές των Αθηναίων!

Video Link

https://youtu.be/jwXTFaMDcYQ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.