Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην Πρέβεζα αυτό το τριήμερο (17/9-19/9) ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας Enduro Greek Series

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση αυτή της ορεινής ποδηλασίας Enduro “Zalogo Race”  θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Πρέβεζα αυτό το τριήμερο από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου(Δείτε ΕΔΩ)
Οι Goatriders φιλοξενούν για πρώτη φορά τον αγώνα του Enduro Greek Series στην Πρέβεζα, τον απόλυτο συνδυασμό για βουνό και θάλασσα, με μονοπάτια που ποικίλουν μεταξύ τους σε βλάστηση και έδαφος.
Το enduro greek series ως διοργάνωση γίνεται εδώ και 5 χρόνια. Κάθε διοργάνωση αποτελείται από 6 αγώνες ανά την Ελλάδα. Φέτος είναι η πρώτη φορά που αγώνας της συγκεκριμένης διοργάνωσης φιλοξενείται στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στις 17-19 Σεπτεμβρίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πρέβεζας.
Συνολικά 180 αθλητές από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας Enduro “Zalogo Race”.
Οι αθλητές θα ξεκινήσουν  από το χωριό της Καμαρίνας κάτω από το ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου και θα καταλήξουν στο χωριό του Ωρωπού, συνδυάζοντας ένα δίκτυο μονοπατιών που περιέχει τεχνικά χαρακτηριστικά με αρκετή ταχύτητα, που θα απολαύσει ο κάθε αναβάτης αλλά και οι θεατές.
Στις 17 και 18/9 οι αθλητές θα προπονούνται στα μονοπάτια και την Κυριακή 19 θα είναι ο χρονομετρημένος αγώνας που θα ξεκινήσεις στις 9 π.μ και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με τις απονομές στον Ωρωπό.. Είναι αγώνας ατομικής χρονομέτρησης που αποτελείται από 5 ειδικές διαδρομές (καταβάσεις από ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.