Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

“Περί Διατροφής”: Το διαιτολογικό γραφείο που πρέπει να εμπιστευτείτε

Σε ένα όμορφο και μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας (21ης Οκτωβρίου και Μαβίλη 8), το διαιτολογικό γραφείο της Ανδρονίκης Πάντα ήρθε να αλλάξει την καθημερινότητα σας και να σας εντάξει σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ανδρονίκη Πάντα μέσα από πολλές συμμετοχές σε σεμινάρια και συνέδρια πάνω στην διατροφή αλλά και με πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στην Κλινική διατροφή, είναι το κατάλληλο άτομο να εμπιστευτείτε για να αλλάξει η ζωή σας και να αποκτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Μελετώντας την σύσταση του σώματος του κάθε ατόμου, αλλά και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός σας προτείνει την κατάλληλη εξατομικευμένη διατροφή για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά σας, να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο τρόπο διατροφής ή ακόμα και να βελτιώσετε την εικόνα και την υγεία του σώματός σας.

Το γραφείο απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 ετών, σε ενήλικες, σε αθλητές με ιδιαίτερες προτιμήσεις στο ημερήσιο διαιτολόγιο τους, σε άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις όπως υπέρταση, υπερ-λιπιδαιμία, σακχαρώδη διαβήτη, παθήσεις του πεπτικού σώματος, σε γυναίκες εγκυμονούσες ή σε περίοδο γαλουχίας αλλά και σε όσους θέλουν να μυηθούν σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Στις παροχές του γραφείου είναι τα δυο καινοτόμα μηχανήματα για εύρεση βασικού μεταβολισμού αλλά και για ανάλυση σύσταση σώματος, έτσι ώστε να αντιμετωπίζει η διαιτολόγος τεκμηριωμένα κάθε σας πρόβλημα βάσει του σωματότυπου και των αναγκών του κάθε ατόμου.

Αρκεί μόνο μια επίσκεψη..

Πάντα Ανδρονίκη «Περί διατροφής»

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Τηλέφωνο : 2682303728

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ