Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μητρόπολη του Αμπαλί η Πρέβεζα- Νικήτρια η ομάδα των Δημητρίου – Τέφα και Μπαλέρμπα (Photo).

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Κυανής Ακτής το 1ο Διεθνές Τουρνουά PETANQUE, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου προσελκύοντας φίλους και μέλη του αθλήματος από πολλές γωνιές της Ελλάδας αλλά και από την Αγγλία, τη Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ και Σουηδία.

Το Διεθνές Τουρνουά ολοκληρώθηκε με τους τελικούς στις ντουμπλέτες και τριπλέτες και τις απονομές στα γήπεδα της Κυανής Ακτής.

Στις Ντουμπλέτες επικράτησε η ομάδα της Κέρκυρας των Γουρναρόπουλου Γιώργου και Μωραίτη Θεόδωρου με 13-4 της Αγγλικής  ομάδας.

Ο τελικός στις τριπλέτες ήταν Πρεβεζάνικη υπόθεση, με την ομάδα του Δημητρίου- Μπαλέρμπα και Τέφα, να επικρατεί με 13-8 μετά από ένα συναρπαστικό ματς στον μεγάλο τελικό των Γιαννακού – Κλειδόπουλου- Σταυρίδη και να σηκώνει το κύπελλο της διοργάνωσης.

Μετά τους τελικούς ακολούθησαν απονομές με ειδικές πλακέτες στον μεγαλύτερο σε ηλικία παίχτη του αμπαλί τον κ. Σάββα Φώτογλου, στον κ. Λευτέρη Γούδα, έναν εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα, στον David Maison και στον κ. Τάσο Δημητρίου που αποτελεί την ιστορία του πρεβεζάνικου αμπαλί.

Η διοργάνωση ανήκε στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας ,στο Δήμο Πρέβεζας, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, ενώ συμμετείχαν περισσότερες από 250 άτομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.