Το ‘’Σπιτικό’’ της αγοράς άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει!

Ένα νέο ζαχαροπλαστείο αλλά με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα και μεγάλη παράδοση, άνοιξε τις πόρτες του στην κεντρική αγορά της πόλης της Πρέβεζας (Εθνικής Αντιστάσεως).

0 Σταύρος Πανταζής άνοιξε και δεύτερο κατάστημα, το Σπιτικό της αγοράς συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων, αφού ο ίδιος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Πρέβεζα πριν από 35 περίπου χρόνια, και μέχρι σήμερα λειτουργεί ακατάπαυστα, προσφέροντας ποιοτικά γλυκά και υπηρεσίες.

Κύριο μέλημα και των δυο καταστημάτων είναι πάντα η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων και η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και βάζοντας όλο το μεράκι και την αγάπη που έχουν για την ζαχαροπλαστική, δημιουργούν γλυκές και μοναδικές γεύσεις έχοντας θέσει υψηλά στάνταρ υγιεινής και ποιότητας, πράγματα που τους καθιστούν ένα από τα πιο διαχρονικά ζαχαροπλαστεία της περιοχής.

Προϊόντα και υπηρεσίες, για κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, για κοινωνικές και επαγγελματικές περιστάσεις, αλλά και για δική σας προσωπική ευχαρίστηση.

Σταύρος Πανταζής

Εργ. Ζαχαροπλαστικής «Σπιτικό»

(+30) 26820 25161

Παναγή Τσαλδάρη 66- Πρέβεζα – Τ.Κ. 48100

info@stavrospantazis.gr

Υποκατάστημα

(+30) 26820 22688

Εθνικής Αντιστάσεως 66

Πρέβεζα – Τ.Κ. 48100

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.