Με το Σωματείο εργαζομένων στο Εμπορικό Λιμάνι Πρέβεζας συναντήθηκε η Yπ. Βουλευτής της ΝΔ Σέβη Κονταξή

0

Η Υπ. Βουλευτής με τη ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας κα Σέβη Κονταξή-Νάση στο πλαίσιο των περιοδειών της και των συναντήσεων με σωματεία και τον απλό κόσμο, συναντήθηκε χθες με το σωματείο των εργαζομένων στο Εμπορικό Λιμάνι της Πρέβεζας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τους μεταφορείς και τους πράκτορες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού.

Δείτε την ανακοίνωσή της:

Συναντήθηκα με το #Σωματείο των #εργαζομένων στο #Εμπορικό#Λιμάνι της #Πρέβεζας. Συνομίλησα με τους εργαζόμενους, τους μεταφορείς και τους πράκτορες
Το συμπέρασμα είναι ένα: Η #αναβάθμιση του εμπορικού λιμανιού🚢της Πρέβεζας και η ολοκλήρωση της Ανατολικής #προβλήτας είναι #απαραίτητες ενέργειες!
Παράλληλα, η #συνύπαρξη του λιμανιού με την #μαρίνα της #Πρέβεζας, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άριστο επίπεδο υπό την προϋπόθεση ότι θα δημιουργηθούν #σύγχρονες #συνθήκες, θα υπάρξει ο απαραίτητος #εξοπλισμός και θα υλοποιηθούν #υποδομές που έχει ανάγκη κάθε σύγχρονο #λιμάνι.
Συζητήσαμε και το ζήτημα της #κρουαζιέρας 🛳, τις προοπτικές που υπάρχουν και πως αυτη θα μπορούσε να αναβαθμίσει το #τουριστικόμας #προϊόν!
Αυτή είναι η #καθημερινότητα μας! Γι αυτά μιλάμε
#Ενωμένοι_Μπορούμε #ΜεΤηνΣεβηΚαθαρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.