Το νέο επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων τένις

0

Πρίν απο μέρες το Δ.Σ. του Ομίλου Τένις γνωστοποίησε ότι:

Βάσει της απο 7.11.2020 ΚΥΑ Αρ. Πρωτ. Δ1α/Γ.Π.Οικ.71342, το νέο επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ που αφορά στη λειτουργία των εγκαταστάσεων τένις όπως έχει διαμορφωθεί απο την κυβέρνηση για όλα τα σωματεία – μέλη της ΕΦΟΑ, περιληπτικά ισχύει:

  1. Επιτρέπεται η άθληση για τέσσερις αθλούμενους ανά ανοιχτό γήπεδο. Επιτρέπεται η άθληση για δύο αθλούμενους με ένα προπονητή ανά ανοιχτό γήπεδο.
  2. Αποδυτήρια και κυλικεία παραμένουν κλειστά – κυλικεία μόνο (take-away). Οι τουαλέτες είναι ανοιχτές, 1 για γυναίκες και 1 για άνδρες. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση τους.

Η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας (Τμήμα Αντισφαίρισης) είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο της Περιφέρειας με αρ. Μητρώου 035, καθώς και στη Γ.Γ.Α. με αριθμό ΜΝ07 και απο μέρες πρίν έδωσε Δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ γνωστοποιώντας τα κατωτέρω, που αφορά τα τρία γήπεδα τένις: Παύουν οι προπονήσεις στον όμιλο με εξαίρεση το αγωνιστικό τμήμα όπου θα προπονούνται τέσσερις αθλούμενοι ανά ανοιχτό γήπεδο (διπλά) ή δύο αθλούμενοι με έναν προπονητή.

Τα φιλέ στα δύο γήπεδα θα είναι εκτός λειτουργίας και θα γίνεται καταγραφή των αθλούμενων (ώρα εισόδου και αποχώρησης απο τα γήπεδα) με χρήση της πλαϊνής πόρτας που εξυπηρετεί μόνο τα 3 γήπεδα που χρησιμοποιεί ο όμιλος χωρίς επικοινωνία με τα 2 άλλα διπλά γήπεδα για το κοινό καθώς και το υπόλοιπο αθλητικό κέντρο.

  • Δέν γίνεται χρήση στις τουαλέτες και ούτε έχουν πρόσβαση τα γήπεδα με τα W.C. Υπάρχει πάντα αντισηπτικό υγρό.
  • Άλλωστε, απο το πρώτο κύμα πανδημίας τον Μάρτιο τα γήπεδα του ομίλου είχαν κλειδωθεί.

Οι ευθύνες του ομίλου περιορίζονται στα τρία γήπεδα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δημ. Παππάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.