Μία συνάντηση που ήταν εν γνώσει του Βαγγέλη Γραμμένου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ όμως να απουσιάζει από αυτήν λόγω κωλύματος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης και ο Πετρ Φούσεκ συζήτησαν για το θέμα του Video Assistant Referee (VAR), θέματα βίας και βέβαια για την αναδιάρθρωση, μετά και τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με αντιπροσωπεία της Super League.

Ο «υπερσύμβουλος» της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, ενημέρωσε τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι η ΕΠΟ θα έστελνε την… πολυαναμενόμενη επιστολή που θα περιέγραφε το νομικό πλαίσιο της σύστασης της Super League 2, την οποία αναμένει εδώ και καιρό ο υφυπουργός Αθλητισμού, ώστε να είναι σε θέσει να νομοθετήσει χωρίς να παραβαίνει το αυτοδιοίκητο. Αντ’ αυτής, η ΕΠΟ έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της από τις 24 Αυγούστου 2018, στην οποία αναφέρεται ότι η ΕΠΟ είναι σύμφωνη με την αναδιάρθρωση, καθώς και πως η ΕΠΟ είναι υπεύθυνη για το νομικό πλαίσιο αυτής.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε στην ΕΠΟ την τροπολογία, την οποία έχει έτοιμη εδώ και καιρό, αλλά δεν μπορούσε να νομοθετήσει, χωρίς την επιστολή που θα περιέγραφε το νομικό πλαίσιο της νέας κατηγορίας από την ΕΠΟ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε διορία μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου στην ΕΠΟ, να αποστείλουν τις παρατηρήσεις τους πάνω στην τροπολογία. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως αν δεν αποστείλει η ΕΠΟ τις παρατηρήσεις της έως τότε, θα θεωρήσει ότι δεν έχουν κάποια αντίρρηση και θα προχωρήσει στη νομοθέτηση.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.