Με σημερινή απόφαση (ΑΔΑ: ΩΗΗΘ465ΧΙ8-ΒΧΒ) του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη και ύστερα από πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, εγκρίνεται η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας ύψους 255.000€

Ο φωτισμός του Σταδίου θα αξιοποιήσει στο μέγιστο τις υποδομές του, θα επεκτείνει το χρόνο προπόνησης των αθλητών των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, των αθλητών του στίβου και όλων των δημοτών που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υποδομές και προς το παρόν αδυνατούν λόγω του περιορισμού του χρόνου χρήσης του σταδίου.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης δήλωσε για την εξέλιξη αυτή:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή έγινε το καθοριστικό βήμα για να αποκτήσει φωτισμό το Στάδιο της πρωτεύουσας, γιατί είναι απαράδεκτο το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει. Έγινα δέκτης του αιτήματος και από αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και από πολίτες και διαπίστωσα ότι το αίτημα είναι δίκιο, ενώ είναι γνωστή η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει έργα με κοινωνική ανταποδοτικότητα.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, τις τεχνικές του υπηρεσίες και τους μηχανικούς του Υπ. Αθλητισμού κατατέθηκε η μελέτη και τα αρμόδια Υπουργεία εξασφάλισαν τις απαραίτητες πιστώσεις. Τους ευχαριστούμε όλους, και ιδιαιτέρως τον Γ.Γ. του Υπ. Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό για την έμπρακτη στήριξη. Πλέον θα πρέπει ο Δήμος Ηγουμενίτσας να τρέξει τις διαδικασίες προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: thesprotikospalmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.