Τέλος στην ποδοσφαιρική του πορεία έδωσε με μια ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Γιώργος Νταλάκας, κάνοντας μια αναδρομή σε μια διαδρομή 21 χρόνων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλλαν στην πορεία αυτή.
Ο Νταλάκας αθλητής και άνθρωπος υπόδειγμα και παράδειγμα για τους νεότερους με το ήθος του, σίγουρα αφήνει ένα μεγάλο κενό στον ποδοσφαιρικό χώρο.
Δείτε την ανακοίνωσή του:
”Ιούλιος 1999 τελειώνοντας και η δεύτερη προπόνηση στα δοκιμαστικά που έκανε ο ΠΑΣ Πρέβεζα ο τότε προπονητής της ομάδας Θωμάς Βασιλειάδης με φώναξε…Μικρέ θέλεις να παίξεις στον ΠΑΣ; και βέβαια του λέω γι`αυτό είμαι εδώ. Το ταξίδι ξεκίνησε 3 χρόνια στον ΠΑΣ Πρέβεζα έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ηπείρου. Το καλοκαίρι του 2002 το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και υπογράφω στον Εθνικό Αστέρα με τον προπονητή της ομάδας Giorgos Vazakas να μου δίνει την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας. Ακολουθεί η Αναγέννηση που μόλις έχει ανεβεί στη Γ εθνική και ο

Giannis Ntalakouras δίνει το οκ να φορέσω την φανέλα της. Πραγματοποιώντας τον πρώτο στόχο που είχα από παιδί,γιατί τον δεύτερο τον πραγματοποίησα 3 χρόνια αργότερα το 2008 όταν ο Strantza Giorgos με έβαλε στην Αγυιά μετά από 19 χρόνια όταν ο πατέρας μου με έπαιρνε στα αποδυτήρια της μεγάλης ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Σας ευχαριστώ και τους 4 θα σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ακολούθησε ο Κεραυνός Κερατέας , ο Εθνικός Φιλιππιάδας , ο ΑΟ Φιλοθέης ,Η Θήβα , ο Σκουφάς Κομποτίου , η Αμβρακία Κωστακιών ,ο Θρίαμβος Λούρου και ξανά η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δίνοντας τέλος σε μια διαδρομή 21 χρόνων. Ευχαριστώ συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες, φροντιστές,γιατρούς,φυσικοθεραπευτές ανθρώπους που γελάσαμε, κουραστήκαμε, ματώσαμε,κλάψαμε συναισθήματα που το μεγαλείο του ποδοσφαίρου τα προσφέρει απλόχερα το ζήτημα είναι να κρατάς μόνο τα καλά και να συνεχίζεις.
ΥΓ 1:Dimitris Ntalakas ποδοσφαιρικά μπορεί να μην σε έφτασα ποτέ το όνομα σου όμως μέσα από μένα προσπάθησα να ακούγεται μόνο για καλό.
ΥΓ 2:Για κάποιους μπορεί να ήμουν καλός για άλλους μέτριος και για άλλους λίγος, ρουφιάνος δεν ήμουν όμως για κανέναν.
ΥΓ 3:@ Katerina Mpartzoka εσένα σ`ευχαριστώ για όλα😘
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες