Τις Τοπικές Κοινότητες Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Μεγαδέντρου και Μυρσίνης της Δ.Ε Ζαλόγγου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Χρήστος Μπαϊλης.

Τις  Τοπικές Κοινότητες Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Μεγαδέντρου και Μυρσίνης της Δ.Ε Ζαλόγγου  επισκέφθηκε στις 08/05/2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας  και  επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” κ.Χρήστος Μπαϊλης.

Ο κ.Μπαϊλης   πλαισιωμένος από υποψηφίους του συνδυασμού   , συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που  αντιμετώπισε  διαδοχικά τα τελευταία χρόνια η περιοχή (λόγω  ακραίων  καιρικών φαινομένων) , με αποκορύφωμα  τις κατολισθήσεις που έπληξαν την Κρυοπηγή αλλά και τις  Τοπικές Κοινότητες  Μυρσίνης και Μεγαδέντρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να αποκατασταθούν  οι  πρωτοφανείς (σύμφωνα με τους ειδικούς) ζημιές,  υπογραμμίζοντας ότι τα έργα σήμερα βρίσκονται στην φάση της ολοκλήρωσης.

Ο κ.Μπαϊλης  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις αναπτυξιακές δυνατότητες που διαθέτει ο ορεινός όγκος της Δ.Ε Ζαλόγγου ο οποίος συνδυάζει πλούσια ιστορία με ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον   και  μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης  εναλλακτικού τουρισμού βάσει ενός σχεδίου  δράσεων  το οποίο έχει ήδη εκπονηθεί.

Επίσης ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας (συνοδευόμενος από συνεργάτες του) την Πέμπτη  9 Μαϊου   παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ιστορικό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου της   Τοπικής  Κοινότητας  Σκιαδά  στην  Δ.Ε Λούρου  , και συνομίλησε με τους κατοίκους  για   προβλήματα της καθημερινότητας και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί  για την επίλυσή τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.