Τις  Τοπικές Κοινότητες Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Μεγαδέντρου και Μυρσίνης της Δ.Ε Ζαλόγγου  επισκέφθηκε στις 08/05/2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας  και  επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” κ.Χρήστος Μπαϊλης.

Ο κ.Μπαϊλης   πλαισιωμένος από υποψηφίους του συνδυασμού   , συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που  αντιμετώπισε  διαδοχικά τα τελευταία χρόνια η περιοχή (λόγω  ακραίων  καιρικών φαινομένων) , με αποκορύφωμα  τις κατολισθήσεις που έπληξαν την Κρυοπηγή αλλά και τις  Τοπικές Κοινότητες  Μυρσίνης και Μεγαδέντρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να αποκατασταθούν  οι  πρωτοφανείς (σύμφωνα με τους ειδικούς) ζημιές,  υπογραμμίζοντας ότι τα έργα σήμερα βρίσκονται στην φάση της ολοκλήρωσης.

Ο κ.Μπαϊλης  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις αναπτυξιακές δυνατότητες που διαθέτει ο ορεινός όγκος της Δ.Ε Ζαλόγγου ο οποίος συνδυάζει πλούσια ιστορία με ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον   και  μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης  εναλλακτικού τουρισμού βάσει ενός σχεδίου  δράσεων  το οποίο έχει ήδη εκπονηθεί.

Επίσης ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας (συνοδευόμενος από συνεργάτες του) την Πέμπτη  9 Μαϊου   παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ιστορικό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου της   Τοπικής  Κοινότητας  Σκιαδά  στην  Δ.Ε Λούρου  , και συνομίλησε με τους κατοίκους  για   προβλήματα της καθημερινότητας και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί  για την επίλυσή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.