Την Τετάρτη 16/2 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Πάργας “Β. Ε. ΒΑΣΙΛΑ”, ενώ θα ακουλουθήσει εορταστικό διπλό μεταξύ των ομάδων που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο (Απόλλων Πάργας, Ένωση Πάργας, Αστέρας Ανθούσας).
Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις των ομάδων:
Ανακοίνωση της Ένωσης Πάργας: Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάργας καλούμε τα μέλη μας αθλητές (αγωνιστικά τμήματα και ακαδημία), τους γονείς των αθλητών και τους φίλους της ομάδας μας, στα επίσημα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Πάργας “Β. Ε. ΒΑΣΙΛΑ” που θα γίνουν την Τετάρτη 16-2-2022 και ώρα 3:00 το μεσημέρι, στον αγωνιστικό χώρο του ανακαινισμένου γηπέδου! Θα ακολουλουθήσουν φιλικοί αγώνες μεταξύ των ομάδων της πόλης μας κατόπιν σχετικής συνεννόησης!!!
Ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας: Την Τετάρτη στις 15:00 θα πραγματοποιηθούν από το δήμο τα εγκαίνια στο γήπεδο μας.Θα ακολουθήσει εορταστικό διπλό μεταξύ των ομάδων που θα το χρησιμοποιήσουν ως έδρα.Απο αυτή την εβδομάδα, ο σύλλογος θα ξεκινήσει να προπονείται στο σπίτι του.Ευχαριστουμε το κληροδότημα και το δήμο για τις προσπάθειες περάτωσης του έργου.θα ακολουθήσει σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση.Καλουμε όλους τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στην εκδηλωση.
Ανακοίνωση του Αστέρα Ανθούσας: Επιστροφή στο σπίτι μας!! Την Τετάρτη 16/2 στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του έργου αντικατάστασης χλοοτάπητα και αντιπλημμυρικής προστασίας του Δημοτικού Σταδίου Πάργας. Με την ολοκλήρωση της παρέμβασης αυτής επιλύεται ένα χρόνιο ζήτημα που ταλαιπώρησε τον αθλητικό κόσμο της Πάργας και παραδίδεται ένας όμορφος και ασφαλής χώρος άθλησης.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στο να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή μας Καλούμε τούς ποδοσφαιριστες μας να παρευρεθούν στα εγκαίνια θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτα φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της πόλης!!