Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
spot_img

Την πίτα της έκοψε η Ιόνιος Ακαδημία Ποδοσφαίρου (Photo)

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα η Ιόνιος Ακαδημία Ποδοσφαίρου έκοψε το Σαββατοκύριακο (19-20/02) στις ολοκαίνουριες  εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στη Σκαμνούλα Πρέβεζας, τις πρωτοχρονιάτικες πίτες της για το 2022.

Προς αποφυγή του συνωστισμού λόγω κορωνοιού, τα τμήματα υποδομών της ακαδημίας πριν την προπόνηση έκοψαν ξεχωριστά την καθιερωμένη πίτα. Το Σάββατο το πρωί έκοψαν τα τμήματα Κ-12, Κ-11, Κ-8 και Κ-6, ενώ την Κυριακή ήταν η σειρά των τμημάτων Κ-14 και Κ-10.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, παρουσία των προπονητών τους Μάκη Δήμα, Χρήστου Δήμα, Θοδωρή Ζαρκαντώνη και Χρήστου Ντούρου έκοψαν τις βασιλόπιτες τους , ενώ η ακαδημία είχε φροντίσει και για δώρα τα οποία παρέλαβαν οι τυχεροί.

Οι προπονητές της ακαδημίας ευχαριστούν γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και εύχονται καλή χρονιά με υγεία και αθλητική παιδεία!

 

Related news

Βασίλης Κούρκουλας
Βασίλης Κούρκουλαςhttps://gosports.gr
Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.