Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας-Παράρτημα Πρέβεζας, χθες Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην λέσχη της Ένωσης στην Πρέβεζα Π. Τσαλδάρη 2 (Φόρος).

Ο πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών αεροπορίας Πρέβεζας σμήναρχος εν αποστρατεία κ. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους  και ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ πλαισίωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο στην κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν εκ μέρους του Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Πρέβεζας-Λευκάδας, ο Αντισμήναρχος ιπτάμενος κ. Π. Ματαφιάς, ο Υπ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Επιπυραγός κ. Γκούμας Γεώργιος, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου και του ΥΕΝ Ηπείρου, το Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ Πρέβεζας, ο Υπος/γος εν αποστρατεία κ.. Τσούτσης, ο Συνταγματάρχης εν αποστρατεία, κ. Μπουρνάκας, ο πρόεδρος των Εφέδρων, Έφεδρος Ταγματάρχης κ. Π. Κιούλιας, οι Πτέραρχοι ε.α κ.κ. Γ.Φωτάκης,  Π. Νίκας,  Δ. Κανέλος,  Α. Γιαννούλης, Ν. Σαμπράκος καθώς και  Ανώτεροι και Κατώτεροι Αξ/κοι εν αποστρατεία μετά των συζύγων άπαντες μέλη του Παραρτήματος, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα που έστειλε ο Βουλευτής Πρέβεζας  της ΝΔ κ. Στέργιος Γιαννάκης.

Στην εκδήλωση έγινε και βράβευση των  αριστούχων μαθητών.

Το φλουρί έπεσε στον μικρό Δημήτρη, γιο του Σμηνάρχου ε.α Π. Δάλλα, ο οποίος πήρε μια  εικόνα του Πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους