Η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας έκοψε σήμερα το πρωί σε κεντρική καφετέρια στην παραλία της Πρέβεζας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία πολλών φίλων του συλλόγου και φορέων.
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Σπύρος Λάμπρος πήρε αρχικά το λόγο μιλώντας μεταξύ άλλων για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει αλλά και τους μελλοντικούς σκοπούς του συλλόγου, ενώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής κ. Κώστας Μπάρκας και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.
Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Σύριζα Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας, μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Πρέβεζας κ. Παύλος Φραγκούλης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Πρέβεζας κ. Γρηγόρης Κουμπής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού κ. Κώστας Παπαδιώτης και ο Τοπικός Σύμβουλος Κρανιάς κ. Αντώνης Νταλαγιάννης.