Την πετυχημένη «συνταγή» του συνεχίζει o Donald της οικογένειας Δέσκα, με δυο νέα υποκαταστήματα που έχουν ανοίξει, ένα στο κέντρο της Πρέβεζας (Λ. Ειρήνης – στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Κύπρου) και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του επί της Δ. Κρόκου 33(πρώην Εργαστήριο «Ήλιος»).

Στα νέα αυτά υποκαταστήματα θα βρείτε τα πάντα με την υπογραφή αλλά και την ποιότητα που διακρίνουν τα προϊόντα του Donald. Δοκιμάστε τις ξεχωριστές  γεύσεις σε σφολιατοειδή, πίτες, το πασίγνωστο πεϊνερλί, φολιές, μπακέτες, donuts, βουτήματα, κέικ και τα πιο εκλεκτά γλυκίσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης και στα δυο καταστήματα μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα απολαμβάνοντας τον πρωινό καφέ σας.

Επίσης, πέραν των γλυκών και τις σφολιάτες, στα νέα καταστήματα μπορείτε να προμηθεύεστε και το παραδοσιακό ψωμί της ημέρας του Donald.

Στο κατάστημα επί της Δημητρίου Κρόκου στεγάζεται και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής όπου καθημερινά φτιάχνουν για εσάς τα καλύτερα γλυκά με τα πιο αγνά υλικά της αγοράς

Ό,τι τραβάει η όρεξη σας, τώρα ο Φούρνος του Donald σας το ετοιμάζει με συνταγή τη φροντίδα και εμμονή στην ποιότητα. Η οικογένεια Δέσκα, πάντα συνεπής απέναντι στον πελάτη, φροντίζει να μας εκπλήσσει καθημερινά, « ταξιδεύοντας» μας στο χώρο της απόλαυσης ακόμα και στο σπίτι και στο χώρο δουλειάς σας.

Τα πιο εκλεκτά γλυκίσματα, τώρα κοντά σας μέσω delivery, μέσα σε λίγα λεπτά.

Απλώς επικοινωνήστε με το παρακάτω τηλέφωνο Τηλ.: 2682 027611

Τώρα επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όλες τις νοστιμιές του Donald μέσα από την ιστοσελίδα http://www.donaldpreveza.gr/  και θα τις απολαύσετε στο χώρο σας.

[Best_Wordpress_Gallery id=”149″ gal_title=”Donald”]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.