Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

Οι επισκέψεις σε φορείς του Νομού Πρέβεζας συνεχίζονται με τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Παύλο Φραγκούλη, να επισκέπτεται σήμερα το πρωί  την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Αρχικά ο κ. Φραγκούλης συναντήθηκε με το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, με τους οποίους συζήτησε μεταξύ άλλων  θέματα που αφορούν την θεσμοθέτηση του επικίνδυνου της εργασίας, την αναθεώρηση του υπάρχοντος μισθολογίου, τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ, τον ενιαίο τρόπο εισαγωγής στο σώμα, την χορήγηση ατομικού εξοπλισμού και ατομικών εφοδίων, την εναρμόνιση της εκτός έδρας αποζημίωσης με αυτή του υπόλοιπου Δημοσίου Τομέα και την ανέγερση-κατασκευή νέου σύγχρονου μεγάρου.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ευάγγελος Μυλωνάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Στέφος, ο Ταμίας και Οργανωτικός Γραμματέας κ. Θωμάς Κολιοφώτης, τα μέλη της Ένωσης κ. Σάλιαρης Ταξιάρχης και Δημήτρης Κωστής.

Στη συνέχεια, ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Παναγιώτη Κόκκαλη και συνομίλησε με υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές που είναι προ των πυλών.

 https://paulosfragoulis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ