Με τη μαθητική κοινή παρέλαση των μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης, προσκόπων, οδηγών, σπουδαστών και αντιπροσωπειών πολιτιστικών συλλόγων στις 12:00 στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου και με την παρουσία πλήθος κόσμου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Πρέβεζας.

Στις 11:00 το πρωί τελέστηκε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα Τζατζά Όλγα, εκπαιδευτικός.

Ακολούθησε η  επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, στο Ηρώο της πόλης. Μετά την κατάθεση των στεφάνων ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από τη Φιλαρμονική Πρέβεζας.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος της παρέλασης ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Βουλευτής Σύριζα Νομού Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή ημέρα.