Τέσσερις νέες υποψηφιότητες για το συνδυασμό “Δημοτική Ανατροπή” του Βαγγέλη Ροπόκη. Πρόκειται για τους Γκόλφω Νικολού, Βαγγέλη Ζήση, Θανάση Κόττα και την Αλεξάνδρα Κεχρά.

Η Γκόλφω Νικολού υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό <<Δημοτική ανατροπή>>

Με το συνδυασμό “Δημοτική Ανατροπή” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Ροπόκη, κατέρχεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Γκόλφω Νικολού.Η Γκόλφω, εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ είναι γνωστή στο Πανελλήνιο για τις καταπληκτικές συνταγές που δημιουργεί μέσω της σελίδας που διατηρεί στο διαδίκτυο, στην προσπάθεια που κάνει να αναδείξει την κουζίνα της Πρέβεζας αλλά και την γαστρονομία της περιοχής.
Η Γκόλφω Νικολού, προετοιμάζει ήδη τη … συνταγή νίκης της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” και της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

Και ο Βαγγέλης Ζήσης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Δημοτική Ανατροπή” και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Βαγγέλη Ροπόκη

 

Και ο Βαγγέλης Ζήσης κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Δημοτική Ανατροπή” και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Βαγγέλη Ροπόκη.Ο Βαγγέλης Ζήσης είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος, ενώ είναι Μέλος της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ της Πρέβεζας.Η εμπειρία του με την πολιτική είναι μεγάλη καθώς η ενασχόλησή του με τα κοινά, ξεκίνησε πριν από 35 έτη, από την εποχή των μαθητικών του χρόνων.Ευχόμαστε στον Βαγγέλη Ζήση, Καλή Επιτυχία!

 

Και ο Θανάσης Κόττας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε Ζαλόγγου με τον συνδυασμό <<Δημοτική Ανατροπή>>

Ο Θανάσης Κόττας είναι υπάλληλος Δ/σης Δασών Πρέβεζας και υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Ζαλόγγου. Η πολυετή του εμπειρία και η διάθεση για προσφορά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για το συνδυασμό.

 

Kαι η Αλεξάνδρα Κεχρά στο συνδυασμό <<Δημοτική ανατροπή >> με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Βαγγέλη Ροπόκη

H Aλεξάνδρα έρχεται να προσδώσει μια νεανική πνοή στο ήδη καταρτισμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.