Η προβληματική εικόνα της Δόξας Λευκάδας είχε φέρει αμφιβολία για τον Γρηγόρη Γιασσάρη και, μετά την ήττα από τον Πρωτέα Γρεβενών, ο Έλληνας τεχνικός οδηγήθηκε στην έξοδο, με τη διοίκηση να συνομιλεί με τον Γιάννη Δημητριάδη.

Παρελθόν από τη Δόξα Λευκάδας αποτελεί ο Γρηγόρης Γιασσάρης, με την ομάδα των Επτανήσων να επιλέγει να πορευτεί με νέο τεχνικό στο 2019. Η διοίκηση του συλλόγου δεν είχε κρύψει τον προβληματισμό της, μετά την ήττα-«σοκ» στο παιχνίδι με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, με τον Έλληνα τεχνικό να αμφισβητείται από τότε, παρότι του είχε ανατεθεί το έργο αναγέννησης της ομάδας, μετά την εθελούσια πτώση στη Γ’ Εθνική.

Η νέα ήττα, όμως, στο ντέρμπι κορυφής με τον Πρωτέα Γρεβενών, οδήγησε στην έξοδο τον κόουτς Γιασσάρη και στη Λευκάδα ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Αυτός μπορεί να είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Θεοδόσης Βαφειάς, αλλά οι ιθύνοντες της Δόξας παλεύουν για την έκπληξη με τον Γιάννη Δημητριάδη. Ο έμπειρος προπονητής είναι αυτός, που οδήγησε τον Χαρίλαο Τρικούπη στην Α2 Ανδρών, σε μια ιστορική άνοδο, πληρώνοντας όμως το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα. Η πρόσληψή του, βέβαια, θα έφερνε… άλλον αέρα στις τάξεις της Δόξας.

Πηγή: basketa.gr