Αρχική Ποδόσφαιρο ΕΠΣ Άρτας Τακτική γενική συνέλευση-εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε. μελών της ΕΠΣ Άρτας

Τακτική γενική συνέλευση-εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε. μελών της ΕΠΣ Άρτας

0
Τακτική γενική συνέλευση-εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε. μελών της ΕΠΣ Άρτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις των Καταστατικών της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ και, ειδικότερα, των άρθρων 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 και 30 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ και τα παραρτήματα Α και Β.

2. Τις διατάξεις του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, καθώς και τις ισχύουσες διατάξεις κάθε άλλου σχετικού νόμου.

3. Την από 05-02-2019 (θέμα 1ο) σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ.

ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ

Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ την 18 Φεβρουαρίου 2019, εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε., ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ, στις Κεραμάτες Άρτας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

β) ορισμός ενός (1) μέλους της για τον έλεγχο τήρησης των πρακτικών.

γ) έκθεση διοικητικού απολογισμού

δ) έγκριση διοικητικού απολογισμού

ε) έκθεση οικονομικού απολογισμού

στ) έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

ζ) έγκριση οικονομικού απολογισμού

η) έγκριση προϋπολογισμού του επόμενους έτους.

θ) Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής (ή δύο μελών αν παρίσταται δικαστικός αντιπρόσωπος) για τη διενέργεια Αρχαιρεσιών.

ι) Μυστική ψηφοφορία, με ψηφοδέλτια, για την εκλογή έντεκα (11) τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι έντεκα (11) ως αναπληρωματικών, καθώς και τριών (3) τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και μέχρι τριών (3) μελών ως αναπληρωματικών

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία, αν δεν παραβρεθεί το μισό συν ένα του όλου αριθμού των σωματείων – μελών, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση, οπότε θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία-ανεξάρτητα από τον αριθμό των σωματείων – μελών που θα παραβρεθούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ

Ο ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΗΝΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.