Τα παιδιά εκπαιδεύονται και….σώζουν ζωές.

Ενδιαφέρουσα δράση  την 16η Οκτωβρίου στην Θεοφάνειο Αίθουσα  Τέχνης στην Πρέβεζα.

Μια ενδιαφέρουσα δράση  θα πραγματοποιηθεί  τις πρωινές ώρες της  16ης Οκτωβρίου στην Θεοφάνειο Αίθουσα  Τέχνης στην Πρέβεζα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός   KIDS SAVE LIVES ( Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές) διοργανώνει  εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζα και τα  σχολεία Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης.

Στόχος είναι    οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις στην  Βασική Υποστήριξη της Ζωής από εθελοντές εκπαιδευτές,μια πρωτοβουλία που από το  2010 έως σήμερα έχει  δώσει την δυνατότητα  σε περίπου  50.000 μαθητές και πολίτες να  λάβουν  πολύτιμες γνώσεις   στην Καρδιοπνευμονική  Αναζωογόνηση.

Το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο  από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής  Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και  Θρησκευμάτων  ενώ  έχει   εφαρμοστεί   με μεγάλη επιτυχία και σε σχολεία της Πρέβεζας.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.