Η εταιρεία Συρράκο –Οικογένεια Τέφα, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση- επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, που ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην περιοχή Ποδόγυρος στην είσοδο της Πρέβεζας και δίπλα από την Αρχαία Νικόπολη.

Οι ιδιοκτήτες της Βασίλης και Αχιλλέας Τέφας, χρησιμοποιώντας την τέχνη και το μεράκι που έμαθαν από τους παππούδες τους, παράγουν καθημερινά ξεχωριστές γεύσεις από την Ήπειρο φτιαγμένες με αγνά υλικά.

Η αγάπη και το πάθος τους για τα ποιοτικά προιόντα από αγνά υλικά της Ηπείρου τους οδήγησε στη δημιουργία εξαιρετικών παραδοσιακών γεύσεων, που καθημερινά αναβάζουν τον πήχη και αφήνουν ικανοποημένους και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Μάλιστα το 2020,  τέσσερα από τα προϊόντα της εταιρίας ΣΥΡΡΑΚΟ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό [Olymp Awards – Food and Drinks Competitions], επισφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

 

Στο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής τους, με άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για τη διεξαγωγή των αυστηρών διαδικασιών ελέγχου, παράγουν καθημερινά  παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδας, πρόβειο καθώς και κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο, κρεμοζελέ και Κεφίρ. Όλα τα προιόντα παράγονται από γάλα που παστεριώνεται άμεσα με τις πλέον υψηλές συνθήκες υγιεινής, με αυστηρές προδιαγραφές, σύγχρονα πρότυπα και σε ένα πιστοποιημένα περιβάλλον.

Η προμήθεια του γάλακτος είναι καθημερινή από ντόπιους πιστοποιημένους παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στο νομό Πρέβεζας και η επεξεργασία γίνεται άμεσα ώστε να πετύχουν την καλύτερη γεύση και φρεσκάδα στα προϊόντα τους. Ο ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζεται με HACCP- ISO και συνεχείς αποστολές δειγμάτων σε συνεργαζόμενο εργαστήριο ανάλυσης ποιότητας.

H εμπορική απήχηση των προϊόντων από το πρώτο μάλιστα διάστημα κυκλοφορίας τους στην τοπική κοινωνία ήταν μεγάλη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και το ενδιαφέρον των πελατών τους αυξάνεται καθημερινά με τον κόσμο της Ηπείρου και όχι μόνο να έχει λατρέψει τις ξεχωριστές γεύσεις της οικογένειας Τέφα.

Επικοινωνία

Λ.Ιωαννίνων (Ποδόγυρος), 48100, Πρέβεζα

Τηλ. 2682 026558
Email: info@sirrako.gr

www.facebook.com/sirrako.gr/

Επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας ΕΔΩ