Πέντε στα πέντε για τον Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας όπου αντιμετώπισε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΕΟ Σταυρούπολης για την 5η αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Β΄ Ζώνης της Α2 Γυναικών και επικράτησε με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Παπαδόπουλου μπήκαν δυνατά στο παρκέ και το πρώτο σετ κατάφεραν να το πάρουν εύκολα με σκορ 25-11, ενώ στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν αλλά και εκεί ο Φιλαθλητικός έδειξε την υπεροχή του και με 25-21 έκανε το δυο στα δυο στα σετ.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έδειξαν ότι ανυπομονούν να κάνουν το πέντε στα πέντε,  δεν άφησαν καμία ελπίδα στις φιλοξενούμενες και με σκορ 25-17 κράτησαν την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και το αήττητο σερί τους φέτος.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της Πρέβεζας είναι στο ΔΑΚ Γέφυρας στις  27/11/2021 και ώρα 18:00 όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΟΓ Ηρακλή για την 6η αγωνιστική.

Τα σετ: 25 – 11, 25 – 21, 25 – 17.

Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας (Παπαδόπουλος): ΚΟΣΜΙΔΟΥ,ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΠΑΤΑΚΙΑΡΑ, ΡΙΤΣΑ, PARSHYNA, ΣΑΜΠΟΥ, ΑΓΟΡΟΥ, ΚΟΥΚΑ, ΣΙΟΥΛΑ, ΓΚΙΜΠΕΡΤ.

ΕΟ Σταυρούπολης (Ακριτίδης): ΤΣΕΛΛΙΔΗ, ΖΕΡΒΟΥ, ΚΑΔΙΡΗ, ΚΑΝΟΝΙΔΟΥ, ΤΖΟΒΕΝΟΥ, ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ, ΠΑΝΤΑΖΗ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΣΑΧΠΑΖΙΔΟΥ, ΤΑΚΑΡΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, ΤΣΙΟΥΚΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΗ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.