Την Κυριακή   7 Απριλίου ο Δήμος της Πρέβεζας συμμετέχει μαζί με δεκάδες συλλόγους, σχολεία και φορείς στην διεθνή  περιβαλλοντική δράση    LET’S DO IT GREECE 2019.

Συνεχίζοντας μια  επιτυχημένη  σειρά  αντίστοιχων παρεμβάσεων  που από το  2012 πραγματοποιούνται  σε κάθε γωνιά της Πρέβεζας , φέτος ο καθαρισμός ακτών, παραλιών , δημόσιων χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων σχολείων κλπ. θα  ξεκινήσει    από την Δευτέρα  1η  Απριλίου  και θα κορυφωθεί  την Κυριακή 7 Απριλίου.

Ο Δήμος θα διανείμει στους συμμετέχοντες πλαστικές σακούλες, γάντια, υγρά καθαρισμού για τους εξωτερικούς χώρους και γενικότερα ό,τι απαιτείται  για την δράση.

Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης καλούμε τους συλλόγους, τους εθελοντές και όποιον άλλο επιθυμεί να συμμετέχει στην δράση σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  1η Απριλίου  και ώρα 18:00” στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  Πρέβεζας.

Η εντεταλμένη Σύμβουλος  Πολιτισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.