Ο Απόλλων Πάργας συγχαίρει τον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας Σπύρο Νούση για την εκλογή του στη θέση του προέδρου του κληροδοτήματος Βασιλά.Συγχαίρει ακόμη,τον επίσης πρώην πρόεδρο της ομαδας Αντώνη Ζέρη για την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου του κληροδοτήματος.

Δύο πρώην πρόεδροι του συλλόγου,ανέλαβαν τα ηνία ενός οργανισμού με πολλαπλό έργο και τεράστια προσφορά στον τόπο μας κατι που είναι μέγιστη τιμή για το σύλλογό μας..

Συγχαρητήρια επίσης στα μέλη Σπύρο Πηγή,Καλλιόπη Ανδρέου και Ακη Ευθυμιάδη και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που πρόκειται να επιτελέσουν.Η συνδεση της ομάδας με το κληροδότημα,χρονολογείται απο ιδρύσεως της.Ο μεγάλος ευεργέτης μας άφησε παρακαταθήκη το γήπεδο,ενώ τώρα το κληροδότημα χρηματοδοτεί την ανακαίνισή του που ξεκινά σύντομα.

Ο οργανισμός Βασιλά,εκπροσωπούμενος από τα μέλη του,υπήρξε ανέκαθεν αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε αθλητικό δρώμενο του τόπου μας και όχι μόνο.Επιθυμούμε και ευελπιστούμε σε αγαστή συνεργασία,όπως βέβαια συνέβαινε ανέκαθεν.

ΜΕ ΤΙΜΗ,
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ