Τα πλέι άουτ της Super League έφτασαν στο τέλος τους μετά τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής.
Οι σημερινές αναμετρήσεις επιφύλασσαν τρεις ισοπαλίες, με τον Παναιτωλικό να είναι η μοναδική ομάδα που πανηγύρισε «τρίποντο», εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνετα και την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 του Βόλου στο Αγρίνιο, παρότι η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.
Ωστόσο, η «είδηση» της αγωνιστικής ήταν η λευκή ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ισοπαλία η οποία ρίχνει τους Νεοσμυρνιώτες στην β’ Εθνική κατηγορία μετά από 23 χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια, εκτός εάν υπάρξει τελικά αναδιάρθρωση. Το γεγονός αυτό, σημαίνει ότι η ομάδα της Ξάνθης η οποία έμεινε στο μηδέν με την ΑΕΛ στη Λάρισα, θα οδηγηθεί στα μπαράζ προκειμένου να παλέψει για την παραμονή της στην Super League.
Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε και αυτός ισόπαλος με τη Λαμία στην Τρίπολη (1-1) και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, κατακτά την 1η θέση των πλέι άουτ.
Super League: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ
- ΑΕΛ – Ξάνθη 0-0
- Αστέρας – Λαμία 1-1 (18′ Κρέσπι / 50′ Μπιανκόνι)
- Ατρόμητος – Πανιώνιος 0-0
- Παναιτωλικός – Βόλος 1-0 (31′ Ντουάρτε)
Super League: Η τελική βαθμολογία
7 ) Αστέρας 43
8) Ατρόμητος 42
9) ΑΕΛ 36
Πηγή: iefimerida.gr