O Ερμής Καναλίου υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου ΄΄Κώστας Νεστορίδης΄΄ την Κ19 του Τηλυκράτη Λευκάδας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.
Ο Ερμής ξεπέρασε το εμπόδιο του Τηλυκράτη Λευκάδας (Κ19) επικρατώντας με σκορ 3-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον Θρίαμβο Λούρου που επικράτησε του Εθνικού Φιλιππιάδας με σκορ 2-1.
Στο σημερινό ματς και στον πάγκο των φιλοξενουμένων βρέθηκε και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής του Τηλυκράτη Φάνης Γκέκας.
Ως προς το αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Ράπτη σε 1-0. Στο 18’ ο Ερμής διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Κόκκαλη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Ράπτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής: Καλογερής Θ.
Βοηθοί: Τσόγκας Α. – Πάτσης Ι.
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(Μπέκας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΚΟΛΛΙΝΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ Κ19(Κατηφόρης):ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, RRAPAJ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ, SULA, ΚΟΛΙΟΠΗΛΙΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΑΓΓΑΛΙΟΥ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.