Στην Πρέβεζα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συνοδευόμενος από τους δύο Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και συναντήθηκε με την Λιμενική Αρχή, ενώ αμέσως μετά το πρόγραμμά του περιλάμβανε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Υπουργός κ. Κουβέλης τόνισε: «Βρίσκομαι στην Πρέβεζα ακριβώς διότι ήθελα να δω από πάρα πολύ κοντά την Ακαδημία του Ναυτικού, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να δώσουμε λύσεις σε προβληματικού χαρακτήρα καταστάσεις που έχουν σχέση με τη λειτουργία της Σχολής, την οποία σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ενισχύσουμε. Να αναβαθμίσουμε τόσο στο επίπεδο του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και σε ζητήματα που αφορούν αυτό τον εξοπλισμό με τα αναγκαία εκπαιδευτικά υλικά. Συναντηθήκαμε και με τη Λιμενική διοίκηση, δηλαδή με το Διοικητή της Σχολής, αλλά και με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και συζητήσαμε για υπαρκτά προβλήματα τα οποία θα έλεγα ότι έχουν πάρει και το χαρακτήρα των χρόνιων προβλημάτων, αλλά νομίζω ότι ήδη οι ρυθμίσεις που προωθούμε δίνουν απάντηση σε πάρα πολλά από εκείνα τα οποία τίθενται κάθε μέρα ως ζητήματα. Είναι στις προτεραιότητές μας η αναβάθμιση της Ακαδημίας και όχι μόνο της Ακαδημίας εδώ στην Πρέβεζα, αλλά η αναβάθμιση όλων των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και με το πρόσθετο δεδομένο ότι σημειώνεται ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από νέους και νέες να πάρουν μέρος και να γίνουν σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού»

Το παρόν στην επίσκεψη του κ. Φώτη Κουβέλη έδωσαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» κ. Γιώργος Ζάψας συνοδευόμενος από την Υποφήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Χριστίνα Κριτσιμά και άλλους υποψήφιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.