Στην Πρέβεζα παρευρέθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας

Τιμητική πλακέτα στον κ. Κουρουμπλή από το Σωματείο Α.Μ.Ε.Α « Η Ελπίδα»

Επίσκεψη στην Πρέβεζα πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το πρόγραμμά του περιλάμβανε επισκέψεις στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, συνάντηση με το σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Πρέβεζας « Η Ελπίδα» και συνάντηση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Στις 18:30 ο κ. Κουρουμπλής έφτασε στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα» συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα και από την Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Π.Ε Πρέβεζας με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα κα. Χριστίνα Κριτσιμά.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Α.Μ.Ε.Α «Η Ελπίδα» κ. Χρήστος Μανίκης απένειμε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στον κ. Κουρουμπλή τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο αναπηρικό κίνημα και ιδιαίτερα στο σύλλογό τους και προχώρησε στην εγγραφή του σαν επίτιμο μέλος του Σωματείου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.