Στην Πρέβεζα ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Photo-Vid)

Επισκέφτηκε Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα», Π.Ε Πρέβεζας και Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας

Στην Πρέβεζα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος,  στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος επισκέφτηκε στις 8:00 π.μ. το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Πρέβεζας – Ιατροπαιδαγωγικό, ενώ στις 9:00 βρέθηκε στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα», όπου συνομίλησε με τον κ. Μανίκη, πρόεδρο του Συλλόγου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη του κ. Κυμπουρόπουλου στον Σύλλογο “Ελπίδα”:

Στις 9:30 παρευρέθηκε στο κτίριο της Π.Ε Πρέβεζας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευστράτιο Ιωάννου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη, τον Πρόεδρο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη και μέλη Συλλόγων ΑΜΕΑ ενώ στις 12:00 μ. βρέθηκε στην Μητρόπολη Πρέβεζας όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ. Χρυσόστομο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη του κ. Κυμπουρόπουλου στην Π.Ε. Πρέβεζας:

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη του κ. Κυμπουρόπουλου στη Μητρόπολη Πρέβεζας:

Στις 1:30 μ.μ έδωσε το παρόν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας όπου συνομίλησε με τον Υποδιευθυντή της Δ.Α. Πρέβεζας κ. Κωσταντίνο Σιώρο, ενώ ακολούθησε και συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.

Το απόγευμα το πρόγραμμά του περιλαμβάνει στις 7:00 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ. Ε για την παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της ΝΔ, ενώ  στις 20:00  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση του Τομέα Υγείας και της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Ν.Δ στο Margarona Royal Hotel, όπου θα είναι ένας εκ των ομιλητών.

Powered by flickr embed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.