Ο υποψήφιος για την προεδρεία της Ε.Ο.Κ.  με σύνθημα ”Πρώτα το μπάσκετ’’ Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων της ΕΣΚΑΒΔΕ, στο πλαίσιο της περιοδείας της παράταξης του για τις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ και ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ συνομίλησε με εκπροσώπους των σωματείων του Σ.Κ Νικόπολη, της Νίκης Λευκάδας και της Δόξας Λευκάδας, μαζί με τους συνεργάτες τους και μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Κώστα Νικάκη και τον Πρεβεζάνο κ. Κώστα Κώτση που είναι στο πλευρό του στον αγώνα που κάνει όπως πολλές φορές έχει πει για την επανεκκίνηση της καλαθοσφαίρισης με στόχο το ελληνικό μπάσκετ σε μπει σε νέα τροχιά και να δοθεί πνοή στο άθλημα.

Στη συνάντηση το παρόν έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας κ. Αποστόλης Σταυρίδης, ο οποίος ενθουσιασμένος προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο Facebook:

‘’ Είχα την χαρά και την τιμή να εκπροσωπήσω σήμερα την ομάδα της πόλης Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας, στην συνάντηση με την παράταξη του κ. Φασούλα στην περιοδεία που κάνουν για τις εκλογές στην ΕΟΚ. Νομίζω ελάχιστοι δεν γνωρίζουν τον Παναγιώτη Φασούλα όποτε δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Η δικιά μου γενιά ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση χάρη στον Γκάλη, τον Γιαννάκη , τον Φασούλα , τον Φάνη και τα άλλα χρυσά παιδιά, όπως οι νεότεροι χάρη στον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη , στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό. Καταθέσαμε και τις δικές μας προτάσεις με κύριο χαρακτηριστικό το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, έγινε συζήτηση σε άριστο κλίμα και περιμένουμε να δούμε τη καλαθοσφαίριση να είναι ξανά στη πρώτη γραμμή. Για μένα αν και φανατικός Παναθηναϊκός 🙂 είναι μεγάλη τιμή να μιλάω με την ζωντανή ιστορία του μπάσκετ, μεγάλο μέρος της και άλλη μία μεγάλη προσωπικότητα, ο Yannis Tsoumis οι παλαιότεροι σίγουρα τον γνωρίζουν, αθλητής του Ηρακλή και αν δεν κάνω λάθος από τους πρώτους σκόρερ. Μαζί τους και ο Kleanthis Gallos παλιός αθλητής ενός πραγματικά μεγάλου σωματείου του Άρη Θεσσαλονίκης. Τους ευχαριστούμε για την επίσκεψη στη πόλη μας, προφανώς και υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για νέα επίσκεψη. Εγώ θα περιμένω και μια φανέλα του Φάνη Χριστόδουλου και ας μην υπάρχει.  Στον απόηχο της συνάντησης μάθαμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ανοίγει 18/5 .’’