​Περιοδεία στην Πρέβεζα πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη με το πρόγραμμα της επίσκεψης της κας Υπουργού να περιλαμβάνει αυτοψία στους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης στα Λουτρά, στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο Παντοκράτορα και στο Κάστρο Αγίου Ανδρέα, ενώ στη συνέχεια είχε και συναντήσεις.

Οι αυτοψίες της κα Υπουργού έγιναν με τη συνοδεία του Βουλευτή Πρέβεζας κ. Στέργιου Γιαννάκη, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου, του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, της προϊσταμένης της Αρχαιολογίας κα Ανθής Αγγέλη και υπηρεσιακών παραγόντων, ενώ κατά την επίσκεψη στο Κάστρο του Παντοκράτορα η κα Υπουργός προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνας Μενδώνη αλλά και τις δηλώσεις του Βουλευτή Πρέβεζας κ. Στέργιου Γιαννάκη, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλεξάνδρου Καχριμάνη και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου:

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της Υπουργού περιελάμβανε συζήτηση στην Π.Ε. Πρέβεζας, συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο στο Δημαρχείο, συνάντηση με το Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης , κ.κ. Χρυσόστομο στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πρέβεζας κ. Νίκο Σολδάτο στα γραφεία της ΔΕΕΠ.