Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Άρτας στην τελευταία συνεδρίαση του, στις 03/06/2020 και αφού έλαβε υπόψιν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για την οριστική αναστολή όλων των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού καθώς επίσης και τις διατάξεις της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού περί δικαιώματος τροποποιήσεων των προκηρύξεων των Ενώσεων, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει και την επικύρωση των βαθμολογιών, ως έχουν την ημερομηνία διακοπής τους.

Οι βαθμολογίες αυτές λογίζονται ως ΤΕΛΙΚΕΣ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ε.Π.Ο. , του ΚΑΠ και της UEFA.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Α΄ Κατηγορίας «ΑΟ ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ» ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια για την περίοδο 2019 – 2020 και ανέρχεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Το Σωματείο «ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ» υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Β΄ Κατηγορίας «ΑΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια και ανέρχεται στην Α Κατηγορία. Στην Α’ Κατηγορία ανέρχεται και το σωματείο «ΑΕ ΚΙΡΚΙΖΑΤΩΝ-ΠΛΗΣΙΩΝ» που τερμάτισε στη 2η θέση.

Στις Κατηγορίες Υποδομών ανακυρήσονται Πρωταθλητές

ΠΑΙΔΙΚΟ Κ16

ΑΡΤΑ 2013

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Κ14

1ος ΟΜΙΛΟΣ-ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ-ΑΡΤΑ 2004

JUNIOR Κ12

1ος ΟΜΙΛΟΣ-ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ-ΑΡΤΑ 2013

04/06/2020