Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι θα συμμετάσχει  στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Ferien–Messe Wien 2020” στις 16-19 Ιανουαρίου 2020 στην Βιέννη (Αυστρία), σε κοινό περίπτερο  με τα Επιμελητήρια της Ηπείρου,  υποστηριζόμενα  από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο περίπτερο των Επιμελητηρίων:  θα προβληθούν οι τέσσερις νομοί της Ηπείρου ως τουριστικός προορισμός, θα φιλοξενηθούν τουριστικές επιχειρήσεις Μέλη των Επιμελητηρίων, και θα διανεμηθεί προωθητικό υλικό των προβαλλόμενων περιοχών και ενδιαφερόμενων επιχειρήσεών τους.

Καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην “Ferien-Messe Wien 2020” φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τρίτη 07/01/2020 στο email: president@prevezachamber.gr ή στο τηλ.: 2682029414 (εσωτ.5)
κα. Σακαλάκη Σταυρούλα.

Επίσης, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν την προβολή φυλλαδίων τους στην έκθεση, καλούνται να τα προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως και την παραπάνω ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.