Την προσχώρησή του στην παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου του υποψήφιου για την Περιφέρεια Ηπείρου κ. Σπύρου Ριζόπουλου για τις εκλογές του Μαΐου έχει ανακοινώσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοικτή Συμπαράταξη Πρέβεζας κ. Δημήτρης Παππάς.

 

Ο κ. Παππάς που απέσυρε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πρέβεζας, αποφάσισε να δώσει τον αγώνα της αυτοδιοίκησης στις περιφερειακές εκλογές και βρήκε στο πρόσωπο του κ. Ριζόπουλου τον κατάλληλο άνθρωπο που θα αποτελέσουν μαζί συνεργάτες και συνοδοιπόροι για την Διεκδίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου, αφού όπως πιστεύει τα προβλήματα της Πρέβεζας, ξεπερνούν πλέον τα όρια και την δικαιοδοσία του Δήμου Πρεβέζης και απαιτούν συνεργασίες ευρύτερες σε επίπεδο Περιφέρειας για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

 

Ο κ. Δημήτρης Παππάς ενεργό πολιτικό ον, αρκετά δυναμικός και γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιφέρεια, έχει αποδείξει μέσα από το έργο και την διαχρονική αυτοδιοικητική του πορεία τις τελευταίες δεκαετίες πως τιμά τον τόπο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και θέτει στο επίκεντρο την Πρέβεζα και τα προβλήματα της, που επί 16 χρόνια υπηρέτησε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος.  Εκτός από Νομαρχιακός Σύμβουλος επί 4 τετραετίες, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Αντιπρόεδρος- Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας επί 16 χρόνια, Πρόεδρος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στην Πρέβεζα, Αντιπρόεδρος Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας (1989-1992), Πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Πρέβεζας, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζας από το 1999 έως το 2009, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ν.Δ και Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος της Ν.Ε του Τ.Ε.Ε (1994-2018).

Αυτή τη στιγμή είναι:

  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Α.Σ.Υ.Π.
  • Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας
  • Μέλος Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α Πρέβεζας
  • Μέλος Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας (Γεν. Γραμματέας)
  • Μέλος Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων
  • Εκπρόσωπος και μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ
  • Διευθύνων Σύμβουλος ΚΕΚ- ΚΕΑΑΠ Περιφέρειας
  • Μέλος Δ.Σ ΕΟΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
  • Μέλος του ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ
  • Αντιπρόεδρος Ε.Ε ΕΦΟΑ (Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) και Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πρέβεζας

Στοιχεία επικοινωνίας υποψηφίου :

Τηλέφωνο: 6937420067 – 2682028632

Email: pappasdimpre@gmail.com

Σελίδα Facebook: Dimitris Pappas – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.