Στα χνάρια του πατέρα της η Ευαγγελία Παναγιωτίδη

Στα χρόνια του προπονητή πατέρα της Κυριάκου Παναγιωτίδη βαδίζει η Ευαγγελία Παναγιωτίδη, η οποία προστέθηκε στο προπονητικό τιμ σε ακαδημία των Τρικάλων.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας 1 θέλοντας να ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο των τμημάτων υποδομής ώστε η δουλειά να είναι επαγγελματική σε όλα τα επίπεδα μεταξύ των άλλων συνεργατών ανακοίνωσαν ως προπονητικό μέλος και την Πρεβεζάνα Ευαγγελία Παναγιωτίδη, στην ειδικότητα της φυσικής κατάστασης, η οποία είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Η Ευαγγελία ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο σε Ακαδημίες της Πρέβεζας(ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ/ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) και στην συνέχεια συμμετείχε στο γυναικείο πρωτάθλημα. Ο Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2012-2014(β εθνική ) ήταν η πρώτη της ομάδα και έπαιξε για δύο χρόνια , από εκεί συνέχισε στο ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ 2008(2014-2015)(β εθνική) , έπειτα στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ 18/09/2015- 7/1/2016(α εθνική) και τώρα παίζει στον Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 10/01/2016 έως σήμερα( α εθνική).

Επίσης έχει συμβάλλει στις υποδομές της γυναικείας ομάδας του Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ, ενώ έχει συμμετάσχει σε EURO με την εθνική κορασίδων (2012/2013) και την εθνική νεανίδων(2014-2016) .

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Και Αθλητισμού -Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τρίτο έτος, με ειδικότητα «μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης» -προπονητής φυσικής κατάστασης και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.