Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Ξεκίνησαν προετοιμασία οι γυναίκες του ΓΣ Άρτας

Ανεπίσημα ξεκίνησαν προετοιμασία οι γυναίκες του ΓΣ Άρτας.

Το παρόν δώσανε 19 αθλήτριες, ενώ δικαιολογημένα απούσες ήτανε έξι (6) αθλήτριες.

Ο προπονητής Γιάννης Σταμούλης μαζί με τον έφορο Λευτέρη Βαρέλη καλωσορίσανε τις αθλήτριες ευχόμενοι καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και υγεία πάνω από όλα. Ανέπτυξε και το πλάνο της προετοιμασίας και έθεσε και τους στόχους για την νέα σεζόν. Στόχους καθαρά πρωταγωνιστικούς σε όλα τα πρωταθλήματα. Είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στις αθλήτριες «πέρυσι ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου μας και αυτό οφείλεται σε σας που δουλέψατε σκληρά και πετύχαμε. Και φέτος θέλω τον καλύτερό σας εαυτό, προσγειωμένες να δώσουμε και πάλι απαντήσεις στο γήπεδο. Είμαστε και θα είμαστε με διαφορά η καλύτερη ομάδα της πόλης. ;Καλή Χρονιά με υγεία σε όλες σας».

Παρούσες ήταν: Κωνσταντίνα Μπίκα, Χριστίνα Πάνου, Ρούλα Κιτσοπάνου, Νεφέλη Σωτηρίου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Φαίη Ρίζου, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Αγγελική Σάρκα, Σάρα Νταούλια, Χριστίνα Κόκκινου, Δέσποινα Κόκκινου, Αμαλία Πορτοβάρα, Ζωή Ζυγούρη, Χριστίνα Λαϊνά, Ειρήνη Σκαμνέλου και Ιωάννα Τσαβαλά.

Απουσιάζανε: Βασιλική Πραμαγκιούλη, Βιβή Κουρκούτα, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Κατερίνα Προτοντουάρι, Έλενα Σεντόρη, Αλεξάνδρα Κούκου.

Πηγή: artavolley

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ