Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Πρέβεζα: Από τον Φιλαθλητικό στην Ιαπωνία με υποτροφία η Ξένια Σοφιανού

Την Ξένια Σοφιανού την έχουμε δει να αγωνίζεται στην ομάδα του Γ.Σ. Φιλαθλητικού με επιτυχία, δίνοντας το εκατό τις εκατό κάθε φορά που την χρειαζόταν η ομάδα. Φαίνεται όμως ότι εκτός από καλή αθλήτρια, είναι και καλή μαθήτρια εφόσον κατάφερε με τις μαθητικές επιδόσεις της να κατακτήσει μια θέση με πλήρη υποτροφία μετά από μια διαδικασία αρκετών μηνών και απαιτητικών εξετάσεων στην Ελληνική Επιτροπή του UNITED WORLD COLLEGES στο αντίστοιχο παράρτημα του κολεγίου στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη KARUIZANA.  Μέσω της  φοίτησης της  στο συγκεκριμένο κολέγιο η Ξένια Σοφιανού εξασφαλίζει επίσης ένα διεθνές απολυτήριο το οποίο θεωρείται παγκοσμίως  ως εφόδιο για την εισαγωγή της σε αξιόλογα πανεπιστήμια ολόκληρου του κόσμου.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας:

 

Tα θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές τους για   την κατάκτηση των υψηλότερων στόχων της έδωσαν στην μικρή δημότισσα Ξένια Σοφιανού (μαθήτρια της Α΄Λυκείου του  1ου ΓΕΛ Πρέβεζας) ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και η εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας -Πρόνοιας-Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη.

Η Ξένια Σοφιανού κατάφερε με τις επιδόσεις της και μετά από μια διαδικασία αρκετών μηνών και απαιτητικών εξετάσεων στην Ελληνική Επιτροπή του UNITED WORLD COLLEGES να κατακτήσει μια  θέση με πλήρη υποτροφία στο αντίστοιχο παράρτημα του κολεγίου στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη KARUIZANA.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ