Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ετήσιος Κολυμβητικός Διάπλους Άκτιο-Πρέβεζα – Δείτε τους νικητές (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου  μπροστά από το Δημαρχείο  ο ετήσιος Κολυμβητικός Διάπλους Άκτιο – Πρέβεζα  που διοργανώθηκε από τα  κολυμβητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας  σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την ΛΕΚ Πρέβεζας, την ΛΓ΄ Εφορία Αρχαιοτήτων  και την Κλεοπάτρα Μαρίνα.

Ο πρώτος κολυμβητικός διάπλους που έγινε στις 10:30 π.μ ήταν ο μικρός στα 300μέτρα για τους μικρούς αθλητές και αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο μεγάλος απέναντι από την Μπούντα που ήταν περίπου στα 810 μέτρα αλλά με τα ρεύματα που επικρατούσαν στον  Αμβρακικό Κόλπο οι αθλητές κολύμπησαν γύρω στα 1500 με 1700 μέτρα.

Όσοι παρευρέθηκαν μπορούσαν να βάλουν χρήματα στο ειδικό κουτάκι που είχε τοποθετηθεί στην γραμματεία του αγώνα γιατί τα έσοδα θα δοθούν στο << Χαμόγελο του Παιδιού>>. Μάλιστα είχαμε και μια ξεχωριστή προσφορά αφού ένα ζευγάρι ξένων, ιδιαίτερα συγκινημένο πρόσφερε στο <<Χαμόγελο του Παιδιού>> ένα κανό-καγιάκ.

Νικητές: 

  1. Στο μικρό διάπλου στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Κατσανάκη Ελένη, δεύτερη η Σάλιαρη Αφροδίτη και τρίτη η Ντούκου Αναστασία.
  2. Στην κατηγορία των αγοριών πρώτος τερμάτισε ο Μπούζας Σωτήρης, δεύτερος ο Γαζής Ανδρέας και τρίτος ο Γαζής Χρήστος.
  3. Το θερμότερο χειροκρότημα απέσπασε ο μικρός Γιώργος , ο οποίος τερμάτισε στο μικρό Διάπλου και πήρε και το κύπελλο της μικρότερης συμμετοχής στους αγώνες.
  4. Στο μεγάλο διάπλου στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Σκληρός Αθανάσιος, δεύτερος ο Pirone Edmondo και τρίτος ο Μάξιμος Μάλφας.
  5. Στη κατηγορία των γυναικών πρώτη για μια ακόμη χρονιά τερμάτισε η Καρολίνα Ιωάννου, δεύτερη η Richards Rebecca και Τρίτη η Δενδρινού-Ζιάκα Μαρία.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά και μετάλλια.

Φωτορεπορτάζ: Αλεξάνδρα Ζιώγα

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ