Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τιµήθηκαν από το ∆ήµο Λευκάδας για τις διακρίσεις τους, αθλήτριες και αθλητές του Τµήµατος Τοξοβολίας των Προγραµµάτων «Άθληση για Όλους» της Κοινωφελούς ∆ΕΠΟΚΑΛ.

Την ∆ευτέρα, 8 Απριλίου 2019, ο ∆ήµαρχος Κωνσταντίνος ∆ρακονταειδής και ο Αντιδήµαρχος και Πρόεδρος της ∆ΕΠΟΚΑΛ Θανάσης Περδικάρης υποδέχθηκαν στο ∆ηµαρχείο οκτώ (8) αθλήτριες και αθλητές του Τµήµατος Τοξοβολίας των ΠΑγΟ της ∆ΕΠΟΚΑΛ, οι οποίοι συµµετείχαν και διακρίθηκαν πρόσφατα σε πανελλήνιους αγώνες και άλλες επίσηµες διοργανώσεις.

Βραβεύτηκαν στην κατηγορία ανηλίκων ο Θάνος Μπουλµπασάκος, ο Ίων Μουχούρτης ο Βλάσσης Τζαβαλάς, όλοι µαθητές ∆ηµοτικού και στην κατηγορία ενηλίκων η Αγγελική Μπούρα, η Όλγα Αγγέλου, ο Πέτρος Βρακατσέλης, ο Βασίλης Ρουµελιώτης και ο ∆ηµήτρης Λάµπρης.

Ο ∆ήµαρχος και ο Πρόεδρος της ∆ΕΠΟΚΑΛ συγχάρηκαν τις αθλήτριες, τους αθλητές και τον γυµναστή-προπονητή ∆ηµήτρη Ροντογιάννη για τις σπουδαίες διακρίσεις σ’ αυτό το δύσκολο άθληµα, υποσχόµενοι κάθε δυνατή στήριξη στην προσπάθειά τους. Επίσης ευχαρίστησαν θερµά τους παριστάµενους γονείς των µικρών αθλητών για την συνεχή υποστήριξή τους.

∆ΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑ∆ΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.