Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Στην Πρέβεζα το Σαβ/κο το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Βορειοδυτικής Ελλάδας 12 κ’ 16 ετών- Έκκληση του κ. Παππά σε Δήμο και Περιφέρεια

Το Σαββατοκύριακο η Πρέβεζα φιλοξενεί το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Βορειοδυτικής Ελλάδας 12 και 16 ετών, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει τις 100.

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α, πρόεδρος των πρωταθλημάτων όλης της Ελλάδος και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Αθλητισμού-Πολιτισμού της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παππάς μίλησε στο Gosports.gr για το Ενωσιακό Πρωτάθλημα, αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί πάλι φέτος το καλοκαίρι στα Δημοτικά Γήπεδα Τένις στην Κυανή Ακτή με μεγάλη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών, κάνοντας έκκληση στο Δήμο και την Περιφέρεια να επενδύσουν στον αθλητισμό και στο τένις.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Παππά:

«Το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Απριλίου, φιλοξενούμε στην Πρέβεζα ένα πρωτάθλημα Ενωσιακό Βορειοδυτικής Ελλάδος, των κατηγοριών 12 και 16 ετών. Το Μάιο μήνα επειδή μεσολαβεί μετά Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα γίνει και η κατηγορία των 14 ετών. Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 100. Αύριο τελειώνει η περίοδος των εγγραφών και το πρωτάθλημα αυτό είναι βαθμολογούμενο οπότε η συμμετοχή θα είναι πάρα πολύ καλή. Και δεδομένου ότι η  κατηγορία αυτή, 12 και 16 ετών, ειδικά τα 12 είναι παιδιά μικρά αγόρια και κορίτσια που σίγουρα θα συνοδεύονται από τους γονείς και τους προπονητές, οπότε σίγουρα θα ωφεληθεί και η πόλη της Πρέβεζας από αυτή την εκδήλωση. Να σας γνωστοποιήσω ότι παρόλο που τα γήπεδα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, κατάφερα πάλι σαν Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων να γίνει πάλι το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πόλη μας, το οποίο αν διορθωθεί η κατάσταση των γηπέδων, θα ανανεωθεί για άλλα 5 χρόνια. Θα πρέπει να επιμεληθεί του θέματος αυτού ο Δήμος και η Περιφέρεια που είναι αρμόδιοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η Περιφέρεια μου έχει υποσχεθεί ότι θα τα κάνει, αλλά τι άλλαξε δεν ξέρω, και ακυρώθηκε μετά από 9 χρόνια προσπάθειας και υποσχέσεων, κάτι που δε συμβαίνει σε άλλες Περιφέρειες. Στην Ορεστιάδα, τις προάλλες βρήκα το Δήμαρχο, η Δήμος διάθεσε μέχρι και 600.000 ευρώ για να επενδύσουν στον αθλητισμό και στο τένις. Κάνω μια ύστατη έκκληση, μετά τις εκλογές, όποιοι εκλεγούν να φροντίσουν αυτό το πράγμα, αφού το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως ξέρετε, για αυτές τις 10 ημέρες φτάνει στις 1300 διανυκτερεύσεις. Πρωταρχικό βέβαια θέτω το πολιτιστικό κομμάτι του θέματος αφού πέραν του αθλητισμού, τα παιδιά μας, οι αθλητές μας, θα έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά από 65 και πλέον χώρες που συμμετέχουν από τις 5 Ηπείρους. Έκκληση κάνω και στους Πρεβεζάνους να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, να παραστούν στα γήπεδα, να παρακολουθήσουν τους αγώνες που πάντα είναι δωρεάν και να ξέρετε ότι ο Όμιλος πάντα τα καταφέρνει μόνος του. Δεν επιβαρύνει κανέναν φορέα και δεν έχει επιδότηση και χρηματοδότηση από την Γραμματεία αθλητισμού, ούτε από ΕΦΟΑ ούτε από άλλους φορείς.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ