Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 18ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος (φώτο)

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και φέτος και με σύμμαχο τον καιρό σήμερα 1 Οκτωβρίου 2017 τον 18o Ημιμαραθώνιο «Άκτιο Δρόμο» σε μια δύσκολη αγωνιστική διαδρομή μήκους 21,098 χλμ.

Η εκκίνηση έγινε από την Είσοδο του Αεροδρομίου στο Άκτιο στις 9:15 π.μ. και οι αθλητές τερμάτισαν στην Βόνιτσα στην Πλατεία Δημαρχείου.

Παράλληλα διεξήχθησαν αγώνες 1.000μ. για μαθητές-τριες της B’-Γ’- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων, ενώ υπήρξε και η διαδρομή των 5.000μ.

Δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Παντελής Αποστολάκης στο Gosports.gr όπου είπε τα εξής: << Είναι ο 18ος Άκτιος Δρόμος. Για 18 χρόνια γίνεται ένα πολύ μεγάλος δρόμος εδώ στην Βόνιτσα. Φέτος όπως και πέρυσι έχουμε τα 5χλμ, τα 1000μ. για τα παιδάκια και τα 21χλμ. Τα 21 χλμ. ξεκινάνε από το Άκτιο και καταλήγουν εδώ στην παραλία της Βόνιτσας στον τερματισμό. Φέτος έχουμε ρεκόρ συμμετοχών, γενικά έχουμε γύρω στις 550 με 600 συμμετοχές και γύρω στους 230 αθλητές στα 21χλμ. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να αναβαθμίσουμε τον Άκτιο Δρόμο και του χρόνου έχουμε μια έκπληξη έτσι ώστε να φέρουμε μεγάλους αθλητές να τρέξουν. Ο στόχος μας είναι να μπορεί να έρθει ο κόσμος στη Βόνιτσα, να μπορεί να απολαμβάνει αυτό το όμορφο τοπίο, το όμορφο κάστρο και να μαθαίνει ο κόσμος την περιοχή μας, αυτό είναι σημαντικό.>>

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο φωτογραφικό υλικό απο τον αγώνα:

https://photos.app.goo.gl/S5FYvPDJcLS8BOaG3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ