Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Με πολλές συμμετοχές όλων των ηλικιών ολοκληρώθηκε ο 19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος (φώτο)

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, διοργάνωσαν σήμερα 7 Οκτωβρίου 2018 και φέτος με μεγάλη επιτυχία και με πολλές συμμετοχές αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών  για 19η χρονιά τον 19o Ημιμαραθώνιο «Άκτιο Δρόμο» σε μια δύσκολη αγωνιστική διαδρομή μήκους 21,098 χλμ.

Ο Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος τα τελευταία 3 χρόνια έχει γίνει πάλι  ένας αναγνωρισμένος, αναβαθμισμένος Ημιμαραθώνιος δρόμος, που στόχος είναι να υποδέχεται κάθε χρόνο και συμμετοχές αθλητών από άλλες χώρες έτσι ώστε να γίνει διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Η εκκίνηση των 21χλμ έγινε από την Είσοδο του Αεροδρομίου στο Άκτιο στις 9:15 π.μ. με κατεύθυνση  προς τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας ( δρόμος Άκτιο – Λευκάδα με μια παραλιακή παράκαμψη ), με τους αθλητές να ακολουθούν τον δρόμο Λευκάδα – Βόνιτσα και στη συνέχεια σε μια ειδυλλιακή διαδρομή πίσω από το Κάστρο της Βόνιτσας ( περιοχή Χώρα ) να καταλήγουν στην παραλία της Βόνιτσας  στο ύψος της πλατείας του Δημαρχείου Ακτίου Βόνιτσας.

Στην συνέχεια ακολούθησε και ο δρόμος των 5000 μέτρων που περιλάμβανε το γύρω του Κάστρου ( περιοχή Χώρα) , το άλσος της Σάλτινης και το πανέμορφο νησάκι της Κουκουμίτσας, αλλά και των 1000 μέτρων για μικρά παιδιά ( κάτω των 12 ετών ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από  τις απονομές όλων των ηλικιακών κατηγοριών :

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ