Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Ασημένιο μετάλλιο για την Ευδοξία Κουρέτση στο Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου στη  Θεσσαλονίκη, η Ευδοξία Κουρέτση αγωνίστηκε στο Έπταθλο Κορασίδων όπου κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ 4520 βαθμών. Για να φτάσει σε αυτή την μεγάλη επιτυχία χρειάστηκε να κάνει ατομικά ρεκόρ στα 6 από τα 7 αγωνίσματα πλην του άλματος σε ύψος και να κερδίσει και δύο εξ αυτών, Ακοντισμό και 800μ!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην πρωταθλήτριά μας η οποία με καθημερινές 3ωρες και 4ωρες προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και ξεπερνώντας σημαντικές ελλείψεις σε προπονητικό εξοπλισμό του Δημοτικού Σταδίου που ανελλιπώς έχουμε επισημάνει στους τοπικούς φορείς, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει η θέληση. Ελπίζοντας στο μέλλον να μην φτάνει μόνο η θέληση των αθλητών αλλά να υπάρχει και ενεργή συντήρηση και παροχή εξοπλισμού προς τους αθλητές του κλασσικού αθλητισμού από τους τοπικούς φορείς προκειμένου ο στίβος της Λευκάδας να πάει ακόμα καλύτερα.

Ένα εξίσου μεγάλο μπράβο αξίζει και στον προπονητή του αγωνιστικού τμήματος  Γεώργιο Ιωακειμίδη, ο οποίος την οδήγησε στη μεγάλη αυτή επιτυχία και αφιερώνει ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο για όλους τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου μας καθώς και στον ίδιο τον Φίλανδρο, διοίκηση και μέλη που στέκονται αρωγοί στην όλη προσπάθεια.

Να τους ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ